I Norske Shell er vi omkring 430 ansatte og som en del av Shellgruppen har vi et stort globalt miljø som vi lener oss på. De fleste av oss jobber i tverrfaglige team med fokus på tett samarbeid, smidige arbeidsprosesser og digitale verktøy. Vi bryr oss om hverandre og setter alltid helse og sikkerhet først. Som arbeidsgiver har vi fokus på personlig utvikling, fleksibilitet og inkludering.

Shell er i omstilling og skal bli et energiselskap med netto null utslipp innen 2050, eller tidligere i takt med samfunnet rundt oss. Vår oppgave i Norge er å forsyne Europa med nødvendig energi samtidig som vi reduserer utslipp; vi skal produsere gassen vår på den sikreste, reneste og mest effektive måten, vi skal bruke vår kompetanse fra sokkelen til å realisere mer karbonfangst- og lagring, og vi skal skape nye muligheter innenfor fornybare og renere energiløsninger som hydrogen, havvind og biodrivstoff.

For 2023 har vi allerede signert med 12 sommerstudenter i Stavanger, på Nyhamna og i Kristiansund, som er underveis i studiene sine, og 10 lærlinger på Nyhamna, som skal fullføre siste halvdel av fagopplæringen sin hos oss. I tillegg søker vi etter deg som nettopp er ferdig med din bachelor eller mastergrad, enten allerede eller til sommeren. Vi bygger for fremtiden, og er glade for å kunne lyse ut følgende 7 stillinger:

Finn ut hva du kan bidra med i Shell og hva vi kan tilby deg, enten du er student, nyutdannet eller erfaren fagperson.

Møt våre ansatte

Hva er det som motiverer ansatte i Shell, hva er det som gjør at mange legger ut på en karriere-reise i eget selskap og får prøvd seg innenfor ulike prosjekter eller fagfelt? Svaret får du her: Fordi de kan! Vi ønsker å legge til rette for utvikling og endring – fordi det motiverer og inspirerer. Møt noen av de ansatte i Shell som har vært og fortsatt er på reis.

Les mer

En karriere i Shell

Les mer om Shells internasjonale virksomhet og hvordan det er å være ansatt i ett av verdens største energiselskap.

Les mer om karriere i Shell