Kaptein på skuta

Bård Dyrnes finner retning, ro og inspirasjon i seilbåten. Det kommer godt med i rollen som anleggssjef på prosessanlegget på Nyhamna.

Kokken som forlot kjøkkenet

Dette er historien om bondedatteren fra Batnfjordsøra som dro til gourmetkjøkkenet i Val d`Isère for å lage mat på fransk. Nå trakterer hun medarbeidere som arbeidsleder og har iso-fag på menyen.

Jakter på den gode lagånden

Øyvind Henriksen bor i Stavanger men elsker å dra ut i verden på jobb for Shell, noe han har gjort i utstrakt grad. – Å jobbe på store prosjekt, enten det er i Norge eller utenlands, medfører en type lagånd som jeg setter veldig stor pris på.

I ville bli ingeniør

Da arkeologene jobbet med utgravinger på Gossen, der gassanlegget på Nyhamna skulle bygges, forstod Elisabeth Nautnes hva hun ville bli.

Mr. Opstad – the biker-man

Mange veier fører til Rom og det gjør sannelig veien til Nyhamna-anlegget også! Se bare på Jan Olav Opstad. Han er tidligere befal i forsvaret, husfar for byens løse katter og en racer på to hjul – nå er han operasjonsleder på Nyhamna.

Omgitt av gode Shell-folk

Hadle Vaage har jobbet i Shell i 18 år, og mener å ha hatt det knallkjekt i løpet av denne tiden. I en jobb som stadig har vært i utvikling, vært inspirerende og innebåret mange gode relasjoner med kloke og kjekke ansatte.

– Jeg er glad i folk, og i Shell har jeg vært heldig å få jobbe med veldig mange flinke medarbeidere som jeg har lært mye av.

Best både over og under overflaten

Ole André Hammerøy disponerer tiden godt og sørger for at livet inneholder mer enn jobb med spenning, bokstavelig talt.

Ingun Hovland, altmuligkvinnen

Blander du nysgjerrighet med en interesse for økonomi, solid kunnskap om petroleumsteknologi, en dose utålmodighet, og en dråpe reiselyst, så får du Ingun Hovland.

Verdensmannen Aksel

– Dette er jo et drømmeprosjekt. Det er fremtiden, og en viktig del av løsningen på klimautfordringene vi står i, sier Aksel Plener, for tiden utleid fra Shell til Northern Lights.

Prosjektlederen Anne Håland

I 1996 fikk hun sin første jobb som boreingeniør for Norske Shell. Men hun ble ikke i landet lenge. Bare to år etter sendte Shell Anne Håland ut i verden. Her er Anne sin Shell-historie.

Eirin Sandberg, lynet fra Bodø

Siden begynnelsen av karrieren i Shell, har Eirin vært involvert i en rekke prosjekter. Hun er en del av energiomstillingsteamet som ser på muligheter innenfor vindkraft, karbonfangst- og lagring, samt produksjon av hydrogen. – Hver dag i Shell er interessant på sin egen måte, sier Eirin Sandberg.

Ørjan Ellingsen, Material Man

Noen mennesker renner nærmest over av engasjement for det de holder på med, både på jobb og ellers i livet. Materialingeniør Ørjan Ellingsen er nettopp en slik fyr.

Fikk drømmejobb i Brasil

– Det har alltid vært en drøm å få reise til Brasil med familien og jobbe i en periode, og nå skjer det faktisk, sier Elisabeth Undeland, senior reservoaringeniør i Norske Shell. De neste fire årene blir preget av sol, varme og spennende jobbutfordringer.