Portrett av personen Elisabeth Undeland

Dette blir en veldig spennende mulighet der jeg skal jobbe med en av verdens største dypvannsproduksjoner.

Elisabeth Undeland, reservoaringeniør

Elisabeth Undeland har jobbet i Norske Shell i flere år, hovedsaklig som reservoaringeniør, men har også hatt flere andre roller. Elisabeth var blant annet kommersiell rådgiver innen salg av gass frem til hun flyttet til Rio i Brasil høsten 2023. Her er Elisabeth hjemme på Sandnes kort tid før flyet tar av til Rio.

Du er kanskje også interessert i:

Ingun Hovland, altmuligkvinnen

Blander du nysgjerrighet med en interesse for økonomi, solid kunnskap om petroleumsteknologi, en dose utålmodighet, og en dråpe reiselyst, så får du Ingun Hovland.

Verdensmannen Aksel

– Dette er jo et drømmeprosjekt. Det er fremtiden, og en viktig del av løsningen på klimautfordringene vi står i, sier Aksel Plener, for tiden utleid fra Shell til Northern Lights.

Prosjektlederen Anne Håland

I 1996 fikk hun sin første jobb som boreingeniør for Norske Shell. Men hun ble ikke i landet lenge. Bare to år etter sendte Shell Anne Håland ut i verden. Her er Anne sin Shell-historie.

Eirin Sandberg, lynet fra Bodø

Siden begynnelsen av karrieren i Shell, har Eirin vært involvert i en rekke prosjekter. Hun er en del av energiomstillingsteamet som ser på muligheter innenfor vindkraft, karbonfangst- og lagring, samt produksjon av hydrogen. – Hver dag i Shell er interessant på sin egen måte, sier Eirin Sandberg.