Portrett av Øyvind Henriksen som jobber med «Penguins» prosjektet for Shell UK.

«Når man bygger noe sammen, bringer laget sammen, og jobber gjennom noen krevende og hektiske perioder, oppstår en utrolig følelse av stolthet. Disse øyeblikkene betyr mye for meg»

Øyvind Henriksen, CP manager Penguins

For øyeblikket jobber Øyvind med Penguins-prosjektet på vegne av Shell UK. Men i lange perioder har han jobbet utenlands både i Kina, Kasakhstan og Frankrike for å nevne noen, i perioder har han også hatt med seg familien.

Du er kanskje også interessert i:

I ville bli ingeniør

Da arkeologene jobbet med utgravinger på Gossen, der gassanlegget på Nyhamna skulle bygges, forstod Elisabeth Nautnes hva hun ville bli.

Mr. Opstad – the biker-man

Mange veier fører til Rom og det gjør sannelig veien til Nyhamna-anlegget også! Se bare på Jan Olav Opstad. Han er tidligere befal i forsvaret, husfar for byens løse katter og en racer på to hjul – nå er han operasjonsleder på Nyhamna.

Omgitt av gode Shell-folk

Hadle Vaage har jobbet i Shell i 18 år, og mener å ha hatt det knallkjekt i løpet av denne tiden. I en jobb som stadig har vært i utvikling, vært inspirerende og innebåret mange gode relasjoner med kloke og kjekke ansatte.

– Jeg er glad i folk, og i Shell har jeg vært heldig å få jobbe med veldig mange flinke medarbeidere som jeg har lært mye av.

Best både over og under overflaten

Ole André Hammerøy disponerer tiden godt og sørger for at livet inneholder mer enn jobb med spenning, bokstavelig talt.