Nyheter 2016

1 million måltider på ett år

2017-01-03

Utvidelsen av Nyhamna landanlegg gir mange arbeidsplasser, ikke minst på anleggshotellet som på det meste har huset over 1500 personer. De ansatte i prosjektet har jobbet gjennom hele romjulen, og under middagen på årets siste dag ble måltid nummer en million i 2016 servert.

Slik gjør du bilen klar til høsten

2016-09-30

Høsten nærmer seg med stormskritt og bringer med seg mer utfordrende kjøreforhold. Vi har satt sammen en liste over viktige sjekkpunkter.

Med fokus på bærekraftig utvikling

2016-07-31

Sverre Isak Bjørn har brukt deler av sommeren på feltarbeid i Brasil, hvor han har bidratt til forskning på hvordan avskoging og klimaforandringer påvirker det biologiske mangfoldet og økosystemene i regnskogen. Det Sverre Isak lærte i Brasils regnskog har han nå tenkt å anvende i sitt daglige arbeid i Norske Shell.

Fremtidens bensinstasjon på Ås slår an blant kundene

2016-07-22

Det nye pilotprosjektet med fremtidens bensinstasjon på Ås, overgår alle nøkkeltall for resten av kjeden. Butikken på stasjonen har gått gjennom et hamskifte i form og farge, og ligner ikke lenger en tradisjonell bensinstasjon, men heller en restaurant for folk på farta.

Høye norske ambisjoner

2016-06-30

Både NTNU og Høgskolen i Østfold er nå på plass i London for å konkurrere mot 230 andre lag i ekstrem energi-effektivitet.

Shell tester nytt butikkonsept

2016-03-15

11. mars var det nyåpning av Shell-stasjonen på Ås og bilister kan ønskes velkommen til en oppgradert butikk med fokus på smakfull kvalitetsmat.

Fra bensinstasjon til energistasjon

2016-03-10

10. mars åpnet St1|Smart Fuel AS, i samarbeid med Fortum, tre hurtigladere og to mellomraske ladere ved Shell-stasjonen på Mortensrud.

To norske biler med til London og Shell Eco-marathon

2016-03-02

Både NTNU og Høgskolen i Østfold er godt i gang med forberedelsene til årets europeiske utgave av Shell Eco-marathon, som tar plass i London i sommer. Mens NTNU finjusterer hydrogenbilen fra fjorårets konkurranse, bygger Høgskolen i Østfold en helt ny bil som skal gå på biodrivstoff.

Et re:al(t) måltid

2016-03-01

Denne våren er vi stolte av å introdusere et matkonsept som setter de norske råvarene tilbake på kartet.

Hold bilen ren i vinter

2016-02-03

Det er ekstra viktig å være nøye med bilvasken om vinteren, skal vi tro kommunikasjonsrådgiver i Norges Automobil-Forbund, Jan Ivar Engebretsen.

Draugen blir kulturminne

2016-01-25

Norsk Oljemuseum har valgt Draugen som sitt neste store kulturminneprosjekt og prosessen med å dokumentere Draugen-feltet som et teknisk-industrielt kulturminne er nå i full gang.