Jump menu

Main content |  back to top

Vår jobbsøknadsprosess består av fire enkle trinn. Først, finn en stilling. Søk deretter online. Deretter vil vi kanskje arrangere et intervju, det foregår som regel over telefon. Etter dette er det siste trinnet en vurdering. Begynn nå ved å ta en kikk på våre stillinger.

Trinn 1 – Finne en jobb

Se gjennom våre ledige stillinger. Hvis du finner den rette jobben for deg, klikk på knappen "Send din søknad på nett". Hvis du ikke finner en passende stilling, kan du registrere deg for å opprette en søkeagent. Du kan også bli med i Shells talentsamfunn (på engelsk kalt Shell Talent Community) for oppdateringer på store prosjekter og konferanser i ditt felt. Våre rekrutterere kan også ta kontakt når de har en passende stilling til deg.

Trinn 2 – Søke

Hvis du har send oss din CV tidligere, kan du gå direkte til din personlige profil og levere en søknad. Hvis du ikke har kontaktet oss tidligere, registrer deg og opprett en profil. Du kan deretter sende din søknad. Du skal få en bekreftelse på at vi har mottatt din søknad, innen 48 timer. Du kan sjekke statusen på din søknad ved å logge på og trykke på koblingen "Søknadsstatus".

Trinn 3 – Intervju

Hvis søknaden din er vellykket, arrangerer vi i de fleste tilfeller et intervju ca. 3-4 etter at vi mottok søknaden. Dette tar vanligvis 45 minutter til en time over telefonen. Du har muligheten til å stille oss spørsmål om stillingen, hvordan det er å jobbe hos Shell eller andre spørsmål knyttet til jobben.

Trinn 4 – Vurdering

Hvis intervjuet er vellykket, inviterer vi deg til en vurdering innen omtrent tre uker. Den tar opptil fire timer. Den består av et intervju med en oppførselsbasert struktur, et profesjonelt intervju eller en presentasjon som vurderer dine kompetanser og, i noen tilfeller, en scenariebasert oppgave. Du kan spørre oss om alt du ønsker å vite mer om, slik som belønninger og fordeler. Vi vil prøve å varsle deg om utfallet innen noen få dager.

Ansvarsfraskrivelse

Merk at tidsangivelsene er veiledende. Et stort antall søknader kan føre til at prosessen tar lengre tid. Verken Shell eller andre organisasjoner som rekrutterer på våre vegne, ber om penger eller betalinger fra søkere på noe som helst tidspunkt i løpet av søknadsprosessen. Alle som får et tilbud om ansettelse fra Shell, enten direkte eller indirekte, må alltid gjennom en formell rekrutteringsprosess.

arbeider med et nettbrett på Shell Website

Start din Shell-opplevelse nå ved å registrere deg hos oss. Vi gir deg et personlig søknadsområde med avanserte verktøy for jobbsøking. Hvis du allerede er registrert, velkommen tilbake!