Jump menu

Main content |  back to top

Shipping & Maritime er integrert i alt Shell gjør. Bli en del av vårt vinnerteam og ta del i våre spennende jobbmuligheter innen Shell Maritime. Shell Shipping & Maritime er en global organisasjon som tilbyr givende karrierer både på land og som flåteoffiser. Mange av Shells olje- og gassrelaterte aktiviteter er avhengige av Shipping and Maritime-ekspertise, blant annet skip, lektere, boreskip, Floating Production and Storage Offtake-enheter, Floating Storage and Regasification-enheter og Floating LNG, for å nevne noe.

Maritime-jobber hos Shell kan innebære å jobbe med revolusjonerende teknologi, ivareta høye sikkerhetsstandarder, håndtere leverandører og administrere ikke bare vår egen flåte, men også en rekke tredjepartsflåter. Vi er på jakt etter maritime fagfolk med dokumenterte resultater som med sin ekspertise og bransjekunnskap kan bidra til å nå Shells mål om å være verdens mest konkurransedyktige og innovative energiselskap.

Det finnes flere administrasjons- og driftsroller over hele verden som kan bidra til å utvikle og forbedre din marine ekspertise, enten du jobber innen flåteadministrasjon, maritime standarder og forsikring, marinetekniske roller eller HSSE.

fire skip på sjøen

ERFARNE OFFISERER OG KADETTER

Vi har også karrieremuligheter for flåteoffiserer. Rollene varierer fra kadetter som starter sin karriere hos oss på et av våre fartøy og jobber seg oppover, til mer erfarne offiserroller.

Erfarne offiserer

Som en del av vårt globale offiserteam deler du våre kjerneverdier – å levere feilfri utførelse til kundene når det gjelder sikkerhet, pålitelighet og kostnadsadministrasjon. Vi verdsetter dyktigheten til våre offiserer. Du får muligheten til ytterligere å utvikle ferdighetene dine og fremme karrieren din ved at du stiger i gradene. Shells flåte har vært, og fortsetter å være, et sted der talenter hentes til konsernets ulike behov når det gjelder maritime ressurser.

Kadetter

Uansett hvor i din karriere du befinner deg, har Shell fokus på å anerkjenne og utvikle din ekspertise i posisjoner både på sjøen og på land, via våre administrasjons- og driftsbaserte posisjoner. Du får hele tiden gode muligheter til å utvikle karrieren din og få en profesjonell utvikling, i tillegg til muligheten til å få erfaring ved å jobbe på vår stadig økende flåte av olje- og LNG-fartøyer.

Verdens første 100 % LNG-drevne fartøy

 LNG-drevet fartøy, Greenstream

Shell lanserte i mars 2013 et tankfartøy som er drevet utelukkende av LNG, som første selskap i verden innen marinebransjen. Det LNG-drevne fartøyet, Greenstream, ble bygget og designet ved Peters Shipyards i Nederland, og inkluderte en rekke nye sikkerhets- og effektivitetsfunksjoner.

Fartøyet har for eksempel fire små effektive gassforbrenningsmotorer i stedet for én stor motor som i vanlige fartøyer. Dette innebærer at kraften kan varieres, noe som fører til drivstoffbesparelser. Disse motorene har lavere frekvens enn på vanlige fartøyer, og har redusert vibrasjons- og støynivåer.

Dette kan være en fordel når fartøyet går gjennom befolkede områder på Rhinen. Dette nye LNG-drevne fartøyet skal benyttes i Nederland, Belgia, Tyskland og Sveits.

Lanseringen er en del av den langsiktige utviklingen av en ny europeisk LNG-drivstoffbransje, med potensial til å drive innlandsfartøyer, ferger, taubåter og til og med cruiseskip.

Ved den prestisjefylte Lloyd’s List Global Awards for 2013 vant Shell prisen Global Technological Innovation Award for andre år på rad for Greenstream-prosjektet.

Sideverktøy