Jump menu

Main content |  back to top

Utfordre og utvikle deg selv

Vi erfarer at ideer blir bedre av at mennesker med ulike evner jobber sammen. Den inkluderende kulturen hos Shell vil gi deg en større følelse av å være involvert og vil hjelpe deg å bygge på dine erfaringer i energisektoren. Mennesker blomstrer når de får frihet til å uttrykke sin profesjonelle lidenskap og demonstrere sin individuelle kreativitet.

Utforsk din verden

Shell kan gi deg en tilfredsstillende profesjonell karriere med mulighet for å ta på deg ulike roller og ansvar. Du vil arbeide sammen med noen av de dyktigste menneskene i bransjen. Karrierer innenfor energi, olje og gass gjennom det større samfunnet til Shell gir deg globale utsikter. Uansett hvor du har base, vil du bli respektert og verdsatt for din ekspertise.

Shell lar deg ta karrieren til nye høyder

Denne videoen framhever seks globalt talentfulle teknikere og ingeniører hos Shell med "aldri-mer-det-samme"-karrierer som tjener på Shells industriledende utviklingsprogram.

Sideverktøy

Arbeider med et nettbrett med Shell Website

Start din Shell-opplevelse nå ved å registrere deg hos oss. Vi gir deg et personlig søknadsområde med avanserte verktøy for jobbsøking. Hvis du allerede er registrert, velkommen tilbake!