Du skal få god service og et hyggelig besøk når du kommer til en av våre stasjoner, og vi har alt fra fersklaget mat og varme drikker til spylerveske og bilvask. De fleste av våre stasjoner er døgnåpne og vi har god beliggenhet langs sentrale veistrekninger og i byer og tettsteder.

Sving innom Shell, da vel!

Sulten, litt sliten og trenger en pause? På våre stasjoner får du servert fersklaget mat og vi tilbyr pølser, hamburgere, baguetter og paninier om du trenger en energiboost! Vi er stolte av å kunne servere mat av utvalgte, gode norske råvarer slik at du får den smaksfulle, kvalitetsmaten du forventer å finne på Shell.

Vi kaller vår mat for Real. For oss betyr at maten du får skal være ekte, ujålete og ærlig. Derfor tilbyr vi en real pølse, en real hamburger og en real baguette. Og det reale er at den lages av utvalgte gode norske råvarer. Visste du at hamburgeren har 100% storfekjøtt fra Fredrikstad? Eller at hamburgerosten er fra Fredrikstad? Og at tomatene er fra Råde? Smakfull, kvalietsmat fra vårt langstrakte land finner du på de fleste av våre stasjoner i Norge.

Det du trenger til bilen

Enten du trenger spylerveske, vindusviskere eller en ren og pen bil kan du komme til oss. Vi har en rekke produkter du trenger til bilen din for veien videre, og vi har ofte gode tilbud på bilprodukter som spylerveske, smøreoljer og vindusviskere.

Norgesvask er vårt bilvaskeprogram og vi garenterer deg ren bil. Flere av våre stasjoner brukes dessuten Svanemerket bilpleiemidler som er skånsom både mot bilen og miljøet. Samtidig som at du naturligvis får en ren bil når du vasker hos oss.

Mer i Privatkunder og bilister

Finn Shell-stasjon

Finn din nærmeste Shell-stasjon, og finn ut hvordan du kjører dit.

Bilvask og bilpleieprodukter

Nedenfor finner du våre kjemisk-tekniske produkter til bilen din.