Shell Human Resources er helt avgjørende for at vi skal kunne optimalisere vår virksomhet

Human Resources hos Shell består av mange forskjellige fagområder som yter støtte til endringsstyring, definerer og leverer teamutviklingsprogrammer, leder personalplanleggingsprogrammer og fremmer mangfold og inkluderende holdninger i hele Shell. I HR har du muligheten til å få internasjonal erfaring og legge grunnlaget for en givende karriere innen energiindustrien.

Samtidig som du lærer om prosessene og systemene i bransjen, vil du få kontinuerlig praktisk opplæring og tilgang til et variert nettverk med fagpersoner. Du bør ideelt sett ha instinkt for å tenke nytt og kreativt og kunne håndtere komplekse forretningsmessige problemer. Du vil få delta på reelle prosjekter som gjør det mulig for Shells HR-team og hele selskapet å yte topp resultater i hele verden.

Hils på sjefen

For Human Resources Manager for Retail Americas og Global Retail Marketing, Tessa de Mönnink-van Westrenen er det det varierte og internasjonale miljøet hos Shell som gjør jobben hennes så spennende. «Jeg har hatt en veldig variert karriere», sier hun. «Jeg liker det. Jeg ønsker hele tiden å jobbe med noe interessant.»

Et av Tessas stolteste øyeblikk var da hun jobbet som Global Recruitment Manager i Malaysia og introduserte et nytt rekrutteringssystem som henter inn potensielle kandidater fra hele verden, i stedet for at hvert land velger kandidater kun fra lokale søkere. «Det gjorde meg stolt», sier hun, «fordi jeg var med på å sette den globale dagsordenen.»

Dette åpne miljøet, som gir de ansatte tilgang til toppledere og ledelsen, har vært spesielt viktig for Shells og Shells ansattes suksess, ifølge Tessa. «Du må jobbe hardt og være din egen lykkes smed.»

Mer i Fagfolk

Jobbsøk for fagpersoner

Utforsk karrieremuligheter og finn ut hva Shell kan tilby deg.

Hvorfor velge Shell?

Bli en del av et samkjørt, grensesprengende team som jobber for å utvikle nye energiressurser.