Et assessed internship er en utmerket måte å bli kjent med Shell fra innsiden og fordype deg i energibransjen. Det kan også hjelpe deg med å bestemme hvilken karriere som er riktig for deg. Du vil ha daglig engasjement på heltid på faktiske prosjekter, utvalgt slik at de passer dine interesser og evner.

Du får bli med i et prosjektteam og jobbe sammen med Shell medarbeidere, som alle er fagfolk innen sine felt. Deres perspektiver vil bidra til din forståelse av vår virksomhet, og dennes krav og belønninger.

En veileder og mentor vil støtte deg direkte og du vil gjennomgå regelmessige vurderinger i løpet av internshipet for å sikre at du får mest mulig ut av opplevelsen. 

Hva vi leter etter:

Du vil bli evaluert basert på dine evner for analyse, beslutningstaking og å skape gode løsninger, i tillegg til din drivkraft, entusiasme, utholdenhet og selvtillit.

I løpet av ditt assessed Internship vil du ha en formell gjennomgang underveis med mentor og veileder. Etter dette vil det være en endelig gjennomgang hvor det vil være et kompetansebasert intervju. Du blir også bedt om å utarbeide en sluttpresentasjon om prosjektet ditt.

Hvis du består internshipet, kan det føre til at du får tilbud om heltidsstilling.

Søknadsprosess

Mer i Studenter og nyutdannede

Shell Graduate Programme

Vi er på utkikk etter nyutdannede med kommersiell bakgrunn for å starte på graduateprogrammet sommeren 2018. Søknadsfristen er 30.11.2017.

Utdanningssøk

Er du klar for en karriere i Shell? Foreta et utdanningssøk og se hvilke muligheter du har.