Shell Graduate Programme

Gjennom Shells Trading Graduate Programme vil du få jobbe med forskjellige Trading-relevante oppdrag og samarbeide med varesektorens ledende eksperter. Du vil få hjelp til å utvikle selgeren i deg og bidra til organisasjonens sluttresultat gjennom praksis ved en Trading-avdeling. Vi er på jakt etter salgstalenter som kan påta seg utfordrende drifts- og handelsoppdrag knyttet til Trading, innenfor andre områder av Shell. Du vil få en forståelse av hele verdikjeden og bli formet til en dyktig Shell Trader og fremtidig leder gjennom uovertruffen industriekspertise.

Trading

Du vil få mulighet til å påvirke organisasjonens sluttresultat gjennom handel av naturgass, råolje, oljeprodukter, kjemiske råvarer, biologisk brennstoff, energi og frakt via våre viktigste Trading-kontorer i London, Houston, Rotterdam og Singapore. Med et omsetningsvolum på rundt 13 millioner fat oljeekvivalenter per dag vil dette hektiske miljøet tilby dyktige, nyutdannede medarbeidere som ønsker å påvirke og være del av energiindustriens dynamiske og konkurransedyktige handelsmiljø.

Roller og ansvarsområder

I Shell Graduate Programme vil du få prøve deg på forskjellige utfordringer som alle er viktige for at du skal bli en dyktig handelsperson i Shell.

Trading-områder du kan forventes å jobbe innen, inkluderer:

  • Råolje
  • Kjemiske produkter
  • Naturgass
  • Energi og miljøprodukter

Du vil få praktisk erfaring fra følgende:

  • Forberede kontrakter og sette opp avtaler
  • Drive forhandlinger og risikostyring
  • Foreta forretnings- og markedsanalyser
  • Delta i handels- og logistikkvirksomhet

Opplærings- og utviklingsmuligheter

Gjennom Shell Graduate Programme vil du få opplæring i blant annet markedsanalyse, handels- og prissettingsstrategi, pleiing av forretningsforhold, handelsvirksomhet og lederutvikling.

Du kan forvente en kombinasjon av praktisk erfaring, trening, veiledning og klasseroms- og nettbasert opplæring. For å kontrollere at du er på rett vei sjekker vi fremgangen din med jevne mellomrom slik at vi kan legge til rette for videre utvikling. Innsatsen og utviklingen din som fremtidig leder i Shell Trading, dokumenteres gjennom strukturerte vurderinger av hvert oppdrag.

Nå ditt potensial med Shell Trading